New England möbler för hela hemmet

Du kanske redan har koll på inredningsstilen som kallas för New England utan att veta att detta är namnet som används för att beskriva den. Det här är en inredningsdesign som kombinerar trä och vitt på ett mycket romantiskt vis. Man får känslan av ett hus på landet fast modernt och lyxigt då man kliver in i miljöer som inretts med New England möbler. Man kan till och med skaffa kontorsinredning i denna stil vilket kan ge en arbetsplats som känns mycket inspirerande. När du letar efter inredningstips för New England så ska du vara noga med att inte blanda ihop detta med Shabby Chic som i vissa fall kan upplevas som snarlikt.

Vardagsrummet

I vardagsrummet så kan man införa några få detaljer med New England stil eller skapa ett komplett rum i trä och vitt. En detalj som verkligen tillhör denna stil är kistan som kan användas för förvaring och som bord. En vacker rottingkista eller en vanlig trävariant kan bli det som gör att vardagsrummet känns annorlunda och inbjudande. Du måste inte ha något i kistan men om den inte är tillräckligt tung så kan böcker vara en bra idé så att den inte glider omkring på golvet. Hyllor och byråer är för det mesta vitmålade med snidade detaljer som gör att man kommer ifrån en enformig känsla som många andra möbler kan ge.

Köket

I köket så är det accessoarerna som skapar stämningen. Produkter i vit emalj kommer att vara ett typiskt inredningstips för den som vill få New England känsla i köket men man kan givetvis göra mer. Ett diskställ av trä är kanske inte så praktiskt men o så vackert. Häng det på ett romantiskt vis på väggen över diskhon och se till att kunna hänga vackra koppar som ren dekoration under stället. Det här är verkligen ett billigt sätt att få ett kök med romantisk och inbjudande känsla.

Sovrum

I sovrummet kan man satsa på det där vackra vita bordet med en tillhörande spegel och små lådor för smycken och smink. Om man inte har så gott om plats för inredning i sovrum så kan man satsa på en mindre detalj som får rummet att känna inspirerande. Nattygsbord i vitt och ett överkast som matchar detta kan vara allt som krävs för att göra om sovrummet.

Badrum

I badrummet så kan man satsa på detaljer som korgar som man ställer vid handfat eller på en hylla om man har en. För att inredningsstilen ska räknas som New England så får man satsa på vitt och korgmaterial. En gammal rottingmöbel kan kanske målas om för att få plats i badrummet där den kan tjäna som hållare för handdukar och annat som behövs dagligen. Om du tycker om att bada med stearinljus så kan ett trevligt inredningstips vara att ställa in ljusstakar på badkarskanten, det här ska givetvis vara ljusstakar i vit färg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *